Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

WALL STREET JOURNAL: ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ...


Πολλοί Έλληνες ήδη στηρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες εκλογές, οι οποίες μάλλον θα προκηρυχθούν στις αρχές Φεβρουαρίου, αναφέρει και η Wall Streeet Journal.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία αναφέρει το άρθρο, πολλά υπερχρεωμένα νοικοκυριά δεν μπαίνουν σε κάποια από τις ρυθμίσεις που προσφέρει η κυβέρνηση, ελπίζοντας ότι μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κάτι καλύτερο να τους προτείνει.


Τραπεζικοί κύκλοι έχουν αρχίσει να αφήνουν υπόνοιες ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αρχίζουν να αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας σημειώσει σταθερή υποχώρηση τους προηγούμενους μήνες, καθώς πολλοί επιλέγουν να σταματήσουν τις πληρωμές τώρα, ελπίζοντας σε έναν καλύτερο διακανονισμό με την επόμενη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com