Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ANAΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ...


Εντός των επομένων ωρών, πιθανώς το Σάββατο, αναμένεται νέα παρέμβαση του Πρωθυπουργού προς τους βουλευτές εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή.
Ο Πρωθυπουργός στο νέο μήνυμά του αναμένεται να θέσει τους βουλευτές προ της κρισιμότητας της ψήφου τους και να παρουσιάσει «τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα από το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες».
Παρέμβαση αναμένεται και από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα, πιθανώς μέσω άρθρου του στον κυριακάτικο Τύπο. Και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απευθυνθεί στους βουλευτές τονίζοντας την κρισιμότητα της ψήφου τους, τη Δευτέρα.
































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com