Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο: Όποιος ψηφίζει Σταύρο Δήμα παίρνει… συγχωροχάρτι! ...


Τον τελευταίο καιρό ακούμε να συζητούν, αν η Χρυσή Αυγή στην τρίτη ψηφοφορία θα ψηφίσει «Σταύρο Δήμα» ή όχι. Όλοι συζητούν για την Χρυσή Αυγή χωρίς τη Χρυσή Αυγή. Τα δελτία Τύπου της Χρυσής Αυγής, που διαβεβαιώνουν ότι και οι 16 βουλευτές θα ψηφίσουν «Παρών», αποσιωπούνται συστηματικά.
Αφού λοιπόν κατάλαβε η κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να πάρει ούτε έναν ψήφο από την Χρυσή Αυγή, εκμεταλλεύεται το γεγονός πετώντας λάσπη. Δηλώνουν λοιπόν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, πως αν ψηφίσουν στην τρίτη ψηφοφορία Χρυσαυγήτες βουλευτές «Σταύρο Δήμα», αυτοί θα τον καταψηφίσουν για να αποτρέψουν να εκλεγεί ΠτΔ με ψήφους της Χρυσής Αυγής. Τι υποκρισία!
Κύριοι, εσείς γυρίσατε 20 και 30 χρόνια πίσω για να δείτε τι έλεγαν τότε οι σήμερα παράνομα φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν κοιτάτε τι έλεγαν και τι έκαναν οι κύριοι Αλεξόπουλος και Μπούκουρας τα τελευταία 2-3 χρόνια; Αλλά ξέχασα, όποιος ψηφίζει «Σταύρο Δήμα», παίρνει συγχωροχάρτι.
Τελευταίος από όλους βγήκε και έκανε δηλώσεις ο ίδιος ο υποψήφιος ΠτΔ ο κύριος Σταύρος Δήμας λέγοντας, ότι δεν θα δεχτεί να γίνει πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής. Με αυτές τις δηλώσεις κατάφερε να αποδείξει ότι είναι ακατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί και υπερκομματικός δεν είναι αλλά και διχάζει αντί να ενώνει τους Έλληνες! 
Πρέπει λοιπόν όλοι να καταλάβουν, ότι η ψήφος της Χρυσής Αυγής δεν αλλάζει γιατί πάρθηκε με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον και το εθνικό συμφέρον αυτή την στιγμή επιβάλλει να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Γεώργιος Γαλέος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com