Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Υπό προϋποθέσεις ΝΑΙ στον Δήμα από τον Ουζουνίδη! ...


Τι είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για την υπόθεση Χαικάλη...

 Αίσθηση προκαλούν σημερινές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη για το τι θα πράξει στην τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή καθώς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Σταύρο Δήμα, αν αλλάξουν τα δεδομένα μέσα από τις διαβουλεύσεις προέδρων και αρχηγών.

Μιλώντας στον BHMA FM, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε για τη δική του στάση: «Από τη στιγμή που γίνονται, νομίζω, συζητήσεις σε επίπεδο προέδρων και αρχηγών των κομμάτων, το αφήνω ανοιχτό». Και συνέχισε:  «Δεν θέλω να πω σήμερα έτσι και αύριο, για παράδειγμα, να έρθει μία συμφωνία μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων και επομένως να αλλάξει κάτι και να διαφοροποιηθώ κι εγώ. Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι, έχουμε πάρει μια απόφαση. Σωστά (θα τη σεβαστώ). Αλλά νομίζω ότι γίνονται πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις και θέλω να είμαι προσεκτικός και επιφυλακτικός ως προς τη διατύπωση».
Αναφέρθηκε τέλος και στην υπόθεση Χαϊκάλη, δηλώνοντας... δυσαρεστημένος: «Δεν μπορεί ο βουλευτής να ενημερώνεται από τον κ. Λαζόπουλο. Σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό, το έκλεισε η Δικαιοσύνη και έχει τελειώσει, αλλά κάποια θέματα και εμένα δεν μου αρέσουν...»




















































 http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com