Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

"Η κυβέρνηση δεν θα καταβάλει όλα τα αναδρομικά στα στελέχη των ΕΔ , ΣΑ" και δικαστικούs"



«Στην περίπτωση πλήρους καταβολής των αναδρομικών σε ένστολους και δικαστικούς, η δαπάνη των 829 εκατ. ευρώ θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο την επίτευξη οικονομικών στόχων για το 2014» δήλωσε στη Βουλή ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εξηγώντας τους λόγους που η κυβέρνηση δεν εξοφλεί το σύνολο των αναδρομικών στις συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.
Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας, θέση και πρακτική της κυβέρνησης είναι η αξιοποίηση των δημοσιονομικών περιθωρίων της χώρας και όπως είπε «αυτή η πολιτική θα οδηγήσει στη σταδιακή μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων».























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com