Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η Delta αυξάνει τις πτήσεις της προς Αθήνα το καλοκαίρι του 2015 ...


Αυξάνει τις πτήσεις από το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το καλοκαίρι του 2015, η αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines.
 
Η Delta θα ξεκινήσει και πάλι δρομολόγια στις 30 Μαρτίου 2015 με πέντε πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα αυξηθούν σε επτά την εβδομάδα (μια καθημερινά) από τις 2 Μαΐου.
 
Από τις 3 Ιουνίου 2015, θα προστεθούν επιπλέον πτήσεις, φτάνοντας συνολικά τις 11 την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με υψηλή ζήτηση, η Delta, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, θα προσφέρει 5.900 θέσεις κάθε εβδομάδα μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την κοινοπραξία Air France-KLM και Alitalia.
 
 
 
























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com