Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Μαρινάκης σε Μιχαλολιάκο κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά: “Το κομπολόι να το παίζετε μόνος σας, όχι μπροστά μας”!...


Δριμύτατη φραστική επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έκανε βήμα πίσω απ’ όσα έχει καταλογίσει στον Βασίλη Μιχαλολιάκο σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία που παραδόθηκαν στη νέα Δημοτική Αρχή. Επέμεινε πως τα νούμερα που παραδόθηκαν στον κ. Μώραλη δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και το απέδωσε εκ νέου είτε σε ανικανότητα είτε σε απατεωνιά. Επιτέθηκε στον πρώην δήμαρχο λέγοντας: «Το σεβασμό από τους δημοτικούς συμβούλους δεν τον κερδίζεις με το να παίζεις με ένα κομπολόι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν δείχνει σεβασμό». Στην παρατήρηση αυτή ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φέρεται να αντέτεινε ότι παίζει κομπολόι επειδή του… αρέσει για να εισπράξει ένα αιχμηρό σχόλιο απο τον κ.Μαρινάκη: «Το κομπολόι σας, να το παίζετε μόνος σας, δεν χρειάζεται να το παίζετε μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com