Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Αλλάχ -Αχμέτ -Μπουλέντ φωνάζουν οι Τούρκοι(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) …Για κοπιάστε και προσμένει το γλυκό στην κούπα απαντάνε οι Κοκκινομπερέδες της 71ης! ...


Κάνε όρεξη Μπουλέντ …Στο Μονοπάτι του Πολέμου με αερομεταφερόμενα Στρατεύματα μπαίνουν οι Κοκκινομπερέδες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» κουβαλώντας όλα τα βαριά όπλα !Είναι εκείνοι που θα μπορούν να πάνε παντού και είναι παντός καιρού ! Είναι εξοπλισμένοι με ότι ποιο σύγχρονο οπλισμό διαθέτουν οι καλύτεροι Κομάντος του Κόσμου…
Μαύροι σαν το Θάνατο κόκκινοι σαν την φωτιά …Κάποιος Τούρκος έκανε λόγο για την Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων που έχει στα χέρια του… Αλλάχ -Αχμέτ -Μπουλέντ φωνάζουν οι Τούρκοι …Για κοπιάστε και προσμένει το γλυκό στην κούπα απαντάνε οι Κοκκινομπερέδες της 71η !
Στιγμιότυπα από την Επιχειρησιακή Εκπαίδευση των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας που πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Τα αντικείμενα εκπαίδευσης αφορούσαν Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων Αεροκίνητου Λόχου, εικονικές Αντιαεροπορικές βολές, βολές Βαρέων Όπλων Πεζικού, ανάπτυξη Μοίρας Πυροβολικού, ταχεία ανάπτυξη Πυροβολαρχίας και βολή.
Στην αεροκίνηση συμμετείχε και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΤΠΕΝ).
Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας2

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας3

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας4

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας5

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com