Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ-ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ OFF SHORE, TO 1 EKATOMMYΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ...







Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που από τον Ιούλιο συνεχίζει τις αποκαλύψεις σχετικά με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, τώρα το Μαξίμου με τρόπο που εξηγείται θέλει να “τελειώσει” το συντομότερο δυνατό, τον Καρατζαφέρη.
Και δικαιολογημένα πλέον γιατί έγιναν πολλά.
Η άρνηση του Καρατζαφέρη να προσχωρήσει στην Ν.Δ, οι  εκφράσεις που χρησιμοποιούσε για τον Σαμαρά αποκαλώντας τον “Τρελλαντώνη”, και να μη ξεχνάμε πως του εδωσαν άδεια για πανελλαδικό σήμα στο κανάλι του ΑRT κι αυτός δεν τον εκτίμησε αντίθετα το εκμεταλεύτηκε.
Το κανάλι αυτό αποτελεί μήλο της έριδος, αφού οι συχνότητες πλέον είναι δυσεύρετες και φυσικά υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να τον τσακίσουν.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΤΟ ΕΣΡ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση στο ψηφιακό μπάχαλο της τηλεόρασης είναι το ΑΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη. Το κανάλι του αρχηγού του ΛΑΟΣ απαίτησε και πήρε πανελλαδική άδεια χωρίς κανέναν απολύτως διαγωνισμό, έπειτα από απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, και τελικά στην Πελοπόννησο εκπέμπει αναλογικά! Το ΑΡΤ TV, ενώ μετά την εξασφάλιση της πανελλαδικής εκπομπής από το ΕΣΡ, χωρίς να διαθέτει άδεια για αυτό, συμφώνησε με την Digea για την ψηφιακή εκπομπή του σήματός του στην Πελοπόννησο, διαφώνησε την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δέχθηκε να πληρώνει ενοίκιο 60.000 ευρώ στην Digea για την ψηφιακή εκπομπή του στα 19 κέντρα εκπομπής. Έτσι, άνοιξε χωρίς καμία απολύτως άδεια το αναλογικό σήμα του στη συχνότητα 22 στην Πελοπόννησο, εκπέμποντας από δικούς του πομπούς! Η ΕΕΤΤ προφανώς δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για όλα αυτά.

 «Ψάχνουν» offshore του Καρατζαφέρη – Αίτημα στη Βουλή για έρευνα έστειλαν οι δικαστικές αρχές

“Ψάχνουν” υπεράκτιες εταιρείες του Καρατζαφέρη για τα Super Puma

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας αλλά και πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο,   οι δικαστικές αρχές έχουν στείλει αίτημα στην Βουλή για να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν έχει συμπεριλάβει σε δηλώσεις του πόθεν έσχες δύο υπεράκτιες εταιρείες. Σε μία απ΄ αυτές έχουν εντοπιστεί εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους .
Οι πληρωμές σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν γίνει από τον μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τσάτσο που αντιπροσώπευε μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο την εταιρεία Eurocopter.
H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ OFF SHORE
Σύμφωνα με ανακοίνωση πoυ εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, ο  πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.
Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.
Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια.
Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και ‘έχουν γνώσιν οι φύλακες’”.

988

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΠΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ” ΚΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ!..
«Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας διενεργεί σχετική έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από ερώτηση βουλευτή για τον έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών σε πολιτικό κόμμα.
Η ερώτηση είχε κατατεθεί από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τα οικονομικά του ΛΑΟΣ, καθώς διατυπώθηκαν δημόσιες καταγγελίες για το Ινστιτούτο «Ίων Δραγούμης», το οποίο δημιουργήθηκε από τον ΛΑΟΣ και δικαιούται ειδική κρατική επιχορήγηση, με σκοπό την παραγωγή μελετών και την πολιτική επιμόρφωση.
Η βουλευτής επικαλείται τις δηλώσεις παραίτησης του πρώην προέδρου του Ινστιτούτου κ. Σαρατσιώτη, σύμφωνα με τις οποίες δεν αποδόθηκαν στο Ινστιτούτο «Ίων Δραγούμης» οι εκταμιευθέντες πόροι του 2012, τους οποίες εισέπραξε ο ΛΑΟΣ.
Η βουλευτής επικαλούνταν και δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο το ΣΔΟΕ ερευνά τα οικονομικά του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου» και του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και ρωτούσε τον υπουργό Οικονομικών «από ποιον ελέγχεται το εικονικό ή μη των εκλογικών δαπανών που δημοσιεύονται στο τεύχος Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης».
Ο υφυπουργός Οικονομικών, ωστόσο, περιορίστηκε να πει στην ενημέρωση ότι «το ΣΔΟΕ διενεργεί σχετική έρευνα, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας», χωρίς στην απάντηση να διασαφηνίζεται αν η έρευνα αφορά, πέραν του ενός, Ιδρύματα πολιτικών κομμάτων.
Η ερώτηση απευθυνόταν και στο υπουργείο Εσωτερικών και σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο ΛΑΟΣ για το οικονομικό έτος ήταν δικαιούχος να λάβει την αναλογούσα ετήσια τακτική χρηματοδότηση και τη χρηματοδότηση για οικονομικούς και ερευνητικούς σκοπούς.
Στο ερώτημα αν το υπουργείο Εσωτερικών έχει ελέγξει μέσα στη δεκαετία για το πού πηγαίνει το δημόσιο χρήμα που εισέρρευσε στα ταμεία του ΛΑΟΣ, ο κ. Μιχελάκης θυμίζει στη βουλευτή ότι με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, ο οικονομικός- λογιστικός έλεγχος των πολιτικών κομμάτων δεν αποτελεί αρμοδιότητα του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά η Επιτροπή της Βουλής είναι αρμόδια για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, καθώς και για τον έλεγχο της τήρησης των πάσης φύσεως υποχρεώσεων που απορρέουν από το νόμο.
Για την τακτική χρηματοδότηση και οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα, ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρει ότι με βάση τον νόμο, δόθηκε το 2012 σε τρεις τριμηνιαίες κατανομές ποσό συνολικού ύψους 23.160.000 ευρώ, εκ των οποίων 1.868.244,78 ευρώ που αντιστοιχούσε στον ΛΑΟΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΚΡΟΙΣΟΣ πολιτικός αρχηγός με 12 γράμματα κινδυνεύει να πάει φυλακή σαν τον Άκη. Γιώργο, μάθαμε ότι έχεις “διάφορα για χαρτζιλίκια δημοσιογράφων”-Εαν τα έχεις βγάλτα πριν από τον Κορυδαλλό…
Και τι δεν έχουμε γράψει για τον “κωλοτούμπα” Καρατζαφέρη εδώ και χρόνια.
Τα κουτσαβάκια στις Τζιτιζιφιές, έλεγαν τα δικά τους. Ότι είμαστε εμπαθείς ότι τον ζηλεύουμε ότι, ότι…
Μετά από τις αποκαλύψεις οι οποίες ξεκάθαρα αποτελούν “παραγγελιά” από το Μαξίμου να κάτσει φρόνιμα και να μην βγει από το μαντρί για να μην τον φάει ο λύκος, τι έχουν να πουν; Και βέβαια τι εννοεί ο Γιώργος ότι “έχουν γνώσιν οι φύλακες;”. Έχεις κάτι Γιώργο για όλους ; Εαν τα έχεις, βγάλτα. Δημοσιογράφος είσαι και μάλιστα καλός. Εμείς, αλάνι από τις Τζιτζιφιές, σου έχουμε γράψει κατά καιρούς πολλά. Αλλά όταν κάποιος είναι σε στιγμή αδυναμίας, δεν τον κοπανάμε. Κοπανάμε τους ισχυρούς, όχι τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Γιατί δεν είμαστε δειλοί και γλοιώδεις σαν κάτι υποκείμενα που κάνουν τους δημοσιογράφους και τους εκδότες και τους ξέρεις γιατί έχεις πει-κατά καιρούς σε γνωστά πρόσωπα-ότι για να σε βγάλουν σε τηλεπαράθυρα τους “χαρτζηλίκωνες”. Ισχύουν αυτά ορέ Γιώργο; Έστελνες “πίτσες” με δεκαχίλιαρα στους γλύφτες και στις τσατσάδες που έχει φτάσει η γλώσσα τους μέχρι το πάτωμα; Κράτησες στοιχεία, Γιώργο; Και για κάτι καναλάρχες που έδινες-λένε-το κατιτίς για να σε βγάζουν παραθύρι; Και γι αυτούς έχεις;
Γιώργο, τα έμαθες τα νέα; Σύμφωνα με την εισαγγελία ήδη οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκία σε βάρος δύο επιχειρηματιών και τριών στρατιωτικών για την υπόθεση αυτή. Ύστερα από προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε από δύο εισαγγελείς, προέκυψε πως η μια απο τις δυο offshore , η Catalina International, έχει λάβει εμβάσματα συνολικού ύψους 1.650.000 ευρώ, σε δύο διαφορετικές περιόδους, τα οποία φέρονται να προέρχονται από άτομο που αποτέλεσε τον μεσάζοντα για το κλείσιμο συμφωνίας για αγορά ελικοπτέρων Super Puma το Δεκέμβριο του 2000. . Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τσάτσο που αντιπροσώπευε μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο τη γαλλογερμανική εταιρία Eurocopter. Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας χρειάστηκε να υποβληθούν και αιτήματα δικαστικής συνδρομής από τις ελληνικές αρχές προκειμένου να αποσαφηνιστεί η πορεία των εμβασμάτων.
Οπότε Γιώργο, την κάτσαμε τη βάρκα. Ο άφιλος εαν σε βρεί μπόσικο, θα σε διαλύσει γιατί είναι παλιοτόμαρο. Τον υποτίμησες. Γι αυτό σου λέω, εγώ ένας από αυτούς που έλεγες ότι είναι καλός ρεπόρτερ: Βγάλτα Γιώργο, γιατί δεν βλέπω να προλαβαίνεις. Για πες αλεύρι; Ο Άκης σε γυρεύει…
Σ.Χ
























http://www.makeleio.gr/?p=205217

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com