Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Το Τουρκικό πλοίο του ΝΑΤΟ…δεν βάζει Ελληνική σημαία !!!


Συνεχίζεται μέχρι τις 17 του μηνός η πολεμική άσκηση του ΝΑΤΟ σε Πατραϊκό κόλπο και Ιόνιο, όπως και οι διαμαρτυρίες των πολιτών της Πάτρας για την παρουσία του Τουρκικού πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας το οποίο… δεν έχει υψώσει ελληνική σημαία. Ο κανονισμός προβλέπει πάντως ότι μπορεί στη διάρκεια ΝΑΤΟίκών ασκήσεων ένα πολεμικό να μην υψώνει τη σημαία της χώρας που το φιλοξενει, ωστόσο σε δείγμα καλής θέλησης θα μπορούσε ο Τούρκος πλοίαρχος να είχε δώσει την σχετική διαταγή. Κάτι που έκαναν άλλοι συνάδελφοί του σε πλοία άλλων χωρών που συμμετέχουν στην ίδια άσκηση. Σύμφωνα με το dete.gr το Τουρκικό Πλοίο παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Πάτρας με μία τεράστια Τουρκική σημαία στην πρύμνη του.































http:gr/?p=204674

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com