Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Γκορμπατσόφ:”Λάθη της Ευρώπης να μπει η Αλβανία στο ΝΑΤΟ και η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου” ...



Ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, δήλωσε ότι η Ευρώπη κινδυνεύει να χάσει την επιρροή της, εάν δεν δράσει γρήγορα και να παραμείνει σε διάλογο με τη Ρωσική Ομοσπονδία και τον υπόλοιπο κόσμο.
Η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και η υποστήριξη για προσχώρηση στο ΝΑΤΟ της Αλβανίας και άλλων χωρών του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ, ο ίδιος τα χαρακτήρισε ως λάθη της Ευρώπης.
Οι δηλώσεις του παλαίμαχου πολιτικού έγιναν κατά την 25η επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου.
Ο Γκορμπατσόφ αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ουκρανία, την χαρακτήρισε ως μια φούσκα που έχει μετατραπεί σε μια βασανιστική πληγή, ενώ κατηγόρησε την Ευρώπη για την αποτυχία να συμμετάσχει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, με αποτέλεσμα ο κόσμος σήμερα να κινείται προς την κατεύθυνση του Ψυχρού Πολέμου, σύμφωνα με την αλβανική Λάιμ που μεταφράζει το echedoros-a.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com