Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Νέες προκλητικές δηλώσεις του διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας:”Ο τουρκικός στρατός είναι ανίκητος” ...


Ο υποστράτηγος Ζεκάι Ακσακαλί-διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, μετά από πρόσκληση του υπουργείου Αμύνης του Αζερμπαϊτζάν, επισκέφθηκε τα χαρακώματα στην γραμμή του μετώπου Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν. Ο Ακσακαλί στο μέτωπο από όπου συχνά έρχονται ειδήσεις για συγκρούσεις, παρατήρησε την περιοχή με διόπτρα ελεύθερου σκοπευτή.
Στον Ακσακαλί που έφτασε πριν από τρεις μέρες στο Μπακού, μετά από την ολοκλήρωση των επαφών με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους, του έγινε ενημέρωση για την πολεμική προετοιμασία του στρατού, την κατάσταση των στρατιωτών και τις εργασίες που έχουν γίνει στον στρατό τα τελευταία χρόνια. Αργότερα ο Ακσακαλί πήγε στην πρώτη γραμμή του μετώπου Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, επισκέφτηκε του Αζέρους σκοπούς και εξέτασε την περιοχή.
Ο Ακσακαλί παρατήρησε με διόπτρα τις αρμενικές περιοχές, ενώ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην γραμμή του μετώπου. Είχε μια σύντομη συνομιλία με σκοπούς εκεί και δήλωσε πως ¨Είμαι υπερήφανος για σας. Βρήκα και τα στρατιωτικά οχήματα και μέσα αλλά και το ηθικό σας πολύ καλά. Χάρηκα πολύ για αυτό. Η Τουρκία πάντα υποστηρίζει το Αζερμπαϊτζάν. Ο αζέρικος και ο τουρκικός στρατός είναι ανίκητοι. Αυτό το αποδείξαμε στους πολέμους πολλές φορές¨.
Έπειτα ο Ακσακαλί-σύμφωνα με τα tourkikanea- συνομίλησε με στρατιώτες που εκπαιδεύονται για ελεύθεροι σκοπευτές και ολμιστές και παρατήρησε την στόχευση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com