Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη Νταβούτογλου στις 5 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα ...


Ο τούρκος πρωθυπουργός θα παραστεί στη σύσκεψη του Ανώτατου Συμβούλιου Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας που θα διοργανωθεί στην Αθήνα.
Στην Ελλάδα μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας ,Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου μεταξύ 5-6 Δεκεμβρίου θα παραστεί στο 3ο τακτικό Ετήσιο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας που θα διοργανωθεί στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών οι πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία η 3η συνάντηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας να συγκληθεί στις 5-6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Στην ανακοίνωση του τούρκικου υπουργείου σημειώθηκε χαρακτηριστικά: «συμφωνήθηκε η 3η σύσκεψη του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας στην οποία θα συμπροεδρεύσουν ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς να πραγματοποιηθεί στις 5-6 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα.
Η 2η σύσκεψη του Ανώτατου Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας είχε διοργανωθεί στις 4 Μαρτίου 2013 στην Κωνσταντινούπολη.





























 http://www.makeleio.gr/?p=205238

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com