Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση του Στρατηγού Συναδινού στην παραπληροφόρηση Μπογιόπουλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις ...


Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του "έγκριτου δημοσιογράφου" Νίκου Μπογιόπουλου σε εκπομπή του REAL FM, για την κίνηση των Ελλήνων ευρωβουλευτών σε ότι αφορά στις Γερμανικές αποζημιώσεις, δηλώνω απερίφραστα ότι ο εν λόγω "κύριος" ακολουθεί πιστά τη ρήση: "Το μεγάλο Σύνθημα του τύπου: Καταράσου! Μίσησε! Συκοφάντησε!"
Συγκεκριμένα ανέφερε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ότι, οι Έλληνες ευρωβουλευτές, πλην αυτών της Χρυσής Αυγής, προχωρούν σε κινήσεις διεκδίκησης των αποζημιώσεων αυτών. "Κύριε δημοσιογράφε" Μπογιόπουλε , το σημαντικό είναι να μαθαίνεις πρώτα τα γεγονότα. Μετά μπορείς να τα διαστρεβλώνεις κατά το δοκούν.
Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, κ. Λάμπρος Φουντούλης και Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος απαρχής της 8ης Κοινοβουλευτικής περιόδου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, διατρανώνουν συνεχώς την ανάγκη της από κοινού και συστηματικής διεκδίκησης αποζημιώσεων της Γερμανικής θηριωδίας του Β΄ΠΠ.
Αποτελεί Εθνικό ζήτημα στο οποίο δε χωρούν πολιτικές ιδεοληψίες και σκοπιμότητες. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία (ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και πολιτικής σύνθεσης) και έτοιμοι ως Χρυσή Αυγή, να συνυποστηρίξουμε και συνδιεκδικήσουμε τα αυτονόητα και το έχουμε κοινωνήσει σε όλους. Βέβαια κανείς δε σου "σφύριξε" ότι, στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος (στο οποίο συμμετέχει η ΝΔ) το θέμα θάφτηκε (μη δυσαρεστήσουμε και τη μαντάμ Μέρκελ)!
Αλλά "κύριε δημοσιογράφε", όταν γράφεις την αλήθεια λίγοι θα σε συμπαθούν. Περισσότεροι θα σε αντιπαθούν, αλλά κανένας δε θα σε περιφρονεί. Οπότε θεώρησε την περιφρόνηση μου ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr