Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Εξελέγη πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος ...


Τελικά την δεύτερη φορά τα κατάφερε. Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος μετά από την αποτυχημένη απόπειρα εκλογής στην προεδρία της στρατιωτικής επιτροπής του NATO κατόρθωσε να εκλεγεί πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ.

Η επιτυχία είναι δεδομένη για την χώρα .

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ,αφού ο νυν πρόεδρος είχε πάρει παράταση ενός έτους.

Μετά από την τοποθέτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης και Ασφάλειας ακολουθεί και ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος το …ευρωπαϊκό μονοπάτι. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία αν και ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε το ίδιο επίπεδο συνεργασίας με όσους υπουργούς πέρασαν αλλά και με την κυβέρνηση.

Είναι λοιπόν ο πρώτος Αρχηγός που θα κατέβει την μαρμάρινη σκάλα του ΓΕΕΘΑ με στολή και θα εξακολουθήσει να την φορά για δύο εως τρία ακόμη χρόνια. Γιατί ο στόχος της  κυβέρνησης τώρα είναι να τον κρατήσει στη θέση του μέχρι να φύγει για την Ευρώπη!






















http://www.onalert.gr/stories/exelegi-proedros-tis-stratiotikis-epitropis-tis-ee-o-ageetha-kostarakos/38519

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com