Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία της Χρυσής Αυγής για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για τις 100 δόσεις! ...






Καταγγελία της Χρυσής Αυγής για τις πολυδιαφημισμένες εκατό δόσεις σε ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς το Δημόσιο.Διαβάστε την σχετική καταγγελία:

“Γράφαμε μόλις πριν δύο ημέρες ότι οι περιβόητες 100 δόσεις είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα των κυβερνώντων και ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί επί της ουσίας, αφού η τρόικα το έχει αποκλείσει και οι «δικοί μας» είναι χαχόλοι ολκής, χωρίς δυνατότητα διαπραγματεύσεως. Εν τέλει επιβεβαιωθήκαμε πλήρως αφού η κυβέρνηση σήμανε άτακτη υποχώρηση ενώπιον της τρόικα, εκλιπαρώντας για έλεος και φωνάζοντας «συγνώμη, κάναμε λάθος».
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι δεν χρειάστηκε καν η επίσκεψη της τρόικα, προκειμένου η κυβέρνηση να πάρει πίσω ένα νόμο που διατυμπάνισαν με πολύωρα ρεπορτάζ τα τσοντοκάναλα των «νταβατζήδων». Γράφει σχετικώς το καθεστωτικό «Βήμα» ότι “χρειάστηκαν απλά δυο μήνες να ψηφιστεί η ρύθμιση που είχε εξαγγείλει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις τρεις μέρες για να αλλάξει και ενώ έως την περασμένη Κυριακή διεμήνυαν από την κυβέρνηση: «είναι νόμος του Κράτους και θα εφαρμοστεί»!”.
Ο λόγος για την εισαγωγή του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος στις περιβόητες 100 δόσεις, η οποία τελικώς δεν πρόκειται να συμβεί, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδιναν τόσο καιρό κυβερνώντες και κανάλια. “«Κάναμε ένα λάθος και το διορθώνουμε…» ήταν η απλοϊκή, πλην όμως όχι πιστευτή, εξήγηση που δίνουν από την κυβέρνηση, κατόπιν εορτής και αφού είχαν συμφωνήσει οι δυο κυβερνητικοί εταίροι, είχε ψηφιστεί η επίμαχη διάταξη, είχε εκδοθεί και σχετική εγκύκλιος εφαρμογής και ξεκινούσε η διαδικασία ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.”. Γράφει και πάλι το «Βήμα» δείχνοντας ότι οι κυβερνώντες σάλπισαν άτακτη υποχώρηση ενώπιον των τροϊκανών.
Πρόκειται για άλλη μία ντροπιαστική ήττα των κυβερνώντων από την τρόικα, η οποία πλέον δεν τους επιτρέπει ούτε ψέματα να λένε στον Ελληνικό Λαό, ασκώντας επικοινωνιακή πολιτική παροχών, λίγο πριν τις εκλογές. Αυτό αποδεικνύει ότι οι τροϊκανοί έχουν ήδη ξεγράψει τους σαμαροβενιζέλους και ετοιμάζονται για την συνεργασία με τους τσιπραίους και όσους συμμετάσχουν στην συγκυβέρνησή τους. Οι κυβερνώντες δίνουν γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους, για να εξασφαλίσουν την εύνοιά τους, όμως από ότι φαίνεται οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό.
Επικοινωνιακώς, η διαχείρηση που διάλεξε η κυβέρνηση ήταν η άρον άρον “εύρεση του νεκρού της Αμφίπολης”, σε ένα ξύλινο φέρετρο που διατηρήθηκε δύο χιλιετίες, ώστε να έχουν οι “νταβατζήδες” ένα “πρώτο θέμα”, ώστε να χαθεί επικοινωνιακά η ήττα τους.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η απόσυρση της διάταξης για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις εφορίες αποδεικνύει πως ο υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων και η θλιβερή του κυβέρνηση αποτελούν το εκτελεστικό όργανο της τρόικα στη χώρα μας με τυπικές αρμοδιότητες. Η θλιβερή συγκυβέρνηση που υπερψήφισε την εν λόγω τροπολογία αποσύρει κατόπιν εντολής των τοκογλύφων την «ευνοϊκή ρύθμιση» ώστε να παραμείνει εντός των αυστηρών δημοσιονομικών πλαισίων που επιβάλλουν οι επικυρίαρχοι της χώρας. Σαμαράς και Βενιζέλος εκφράζουν τα συμφέροντα των δανειστών και διεκπεραιώνουν με αυθαίρετες διαδικασίες τις εντολές τους, καθιστώντας τους υπόλογους έναντι των Ελλήνων και της πατρίδος”.”






























http://www.makeleio.gr/?p=207703

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com