Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Έμεινε με το όπλο στο χέρι ναύαρχος μετά από την απομάκρυνση Μπαλτάκου!!!





Τσάμπα η άδεια οπλοφορίας που έβγαλε πρόσφατα. Τσάμπα και η εγγραφή στον σκοπευτικό όμιλο. Τσάμπα και οι χαμένες Κυριακές τώρα τελευταία που τις σπαταλούσε στο Χαϊδάρι, όπου πήγαινε κι έκανε…σκοποβολή. Ποιος όλα αυτά; Ναύαρχος -όχι ο Α/ΓΕΝ Αποστολάκης- ο οποίος για να “δέσει” την επαφή του με τον πρώην πια γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο αποφάσισε να σχοληθεί με την σκοποβολή! Είναι αμφίβολο αν από τη σχολή δοκίμων είχε ξαναρίξει ποτέ.
Τώρα όμως που ο “Τάκης” τον κράτησε στη θέση του πιέζοντας τον Α/ΓΕΝ ,να τον κρατήσει δεύτερο χρόνο στη θέση του ο ναύαρχος έσπευσε να ασχοληθεί με τη σκοποβολή. Έφυγε ο “Τάκης” του ΄μειναν τα όπλα και οι άδειες! Και δεν κάνουν και για κυνήγι αυτά όπλα…










































http://armynews.gr/?p=19229

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com