Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στρατιώτης έχασε το δεξί του χέρι από έκρηξη χειροβομβίδας ...




Έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας σήμερα στο πεδίο βολής στην Καλαβασό, προκάλεσε τον τραυματισμό ενός στρατιώτη και ενός στελέχους της Εθνικής Φρουράς. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΡΙΚ, ο στρατιώτης υπέστη ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού από τον καρπό, ενώ φέρει και τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Στο νοσοκομείο έσπευσε ο υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Ναυτικού, καθώς ο στρατιώτης υπάγεται στη Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών.
 
Ταυτόχρονα έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς των τραυματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιώτης ήταν ο τελευταίος εκπαιδευόμενος που έριξε χειροβομβίδα, η οποία εξεράγει κάτων από συνθήκες που διερευνώνται.
 
Πηγή: philenews.com
 
 



































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com