Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τ.Μπαλτάκος: «Υπάρχουν κι άλλες συνομιλίες, δεν θυμάμαι τι έχω πει» ...




Την ύπαρξη κι άλλων συνομιλιών του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη παραδέχτηκε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Real FM. Σημείωσε, ωστόσο, πως δεν θυμάται τι άλλο έχει συζητηθεί, καθώς οι συνομιλίες έγιναν πριν από 6 μήνες…
 
Αναφερόμενος στη συνάντηση και τη συνομιλία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ο κ. Μπαλτάκος σημείωσε πως «η συγκεκριμένη πράξη δεν ήταν οργανωμένη από μέσα. Με είδε στην πόρτα και μου είπε ότι θέλει να μου μιλήσει ιδιαιτέρως». «Το ότι είναι κατηγορούμενος κάποιος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να του μιλήσεις. Είχα την απορία να μάθω που το πάει και τι κάνει, δέχτηκα την συνάντηση», πρόσθεσε.
 
Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Μπαλτάκος, οι συναντήσεις με βουλευτές της Χρυσής Αυγής έγιναν πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ωστόσο μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου παραδέχτηκε ότι η συνάντηση με τον Κασιδιάρη που βγήκε στη δημοσιότητα ήταν μετά από την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.
 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ν. Χατζηνικολάου για την αναφορά στα τηλεφωνήματα Σαμαρά σε Δένδια και Αθανασίου σημείωσε: «Τα διάβασα στον Τύπο, δεν ξέρω αν είναι αληθή, δεν μου τα είπε ο πρωθυπουργός. Όλες οι απόψεις που τους είπα τις έχουν εκφράσει δικηγόροι και έχουν γραφτεί στον Τύπο. Δεν τους είπα κάτι παράλογο…».
 
Υποστήριξε πάντως ότι από τις συναντήσεις αυτές έμαθε πράγματα πολιτικής σημασίας, πολιτικές στοχεύσεις, τις οποίες όμως δεν μπορεί να αποκαλύψει. «Κανένας ψηφοφόρος της Χ.Α δεν είναι ναζί. Μίλαγα με Χρυσαυγίτες για το καλό της παράταξης και της χώρας. Ότι έλεγα εξυπηρετούσε ένα σκοπό. Να γνωρίζουμε σκέψεις, στρατηγικές και κινήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Ως προς το «τι είναι αυτά που κάνεις» προς τον πρωθυπουργό ανέφερε ότι αφορούσε στις διώξεις εναντίον ενός πολιτικού κόμματος. Όπως είπε, συμβούλευσε τον πρωθυπουργό ότι «δεν πρέπει να μετατρέπει έναν πολιτικό σχηματισμό σε διωκόμενο, μην το κάνεις αυτό, είναι προτιμότερο να τους αγνοούμαι».
 
Για τη σχέση του με τον πρωθυπουργό δήλωσε ότι «ο Σαμαράς και εγώ είμαστε δαυλοί αναμμένοι στο βωμό της πατρίδας μας» και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη ευθύνης καθώς και ότι ο ίδιος φρόντισε ιδιαίτερα «τους δύο πυλώνες που στηρίζουν την Ελλάδα, δηλαδή, την Ορθοδοξία και τους ένστολους».
 




























































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com