Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΓΕΣ: Ο καταδυτικός εξοπλισμός θέλει συντήρηση…



Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σε συνέχεια των προσπαθειών του για τη διαρκή αναβάθμιση τόσο των μονάδων του, όσο και της επαγγελματικής κατάρτισης των στελεχών του, συμμετείχε σε σεμινάριο πιστοποίησης προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων στη συντήρηση καταδυτικού εξοπλισμού.
Το σεμινάριο διεξήχθη από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της κατασκευάστριας εταιρίας. Το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, εκτός από την αύξηση των επαγγελματικών γνώσεων του προσωπικού για την διενέργεια εξειδικευμένων εργασιών συντήρησης, θα έχει σημαντικό οικονομικό όφελος για το ΓΕΣ, ενώ φυσικά αυξάνει και την αυτονομία του Ελληνικού Στρατού στη συντήρηση ενός κύριου υλικού των μονάδων ειδικών επιχειρήσεων.
Επίσης, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος συντήρησης καθώς μέχρι σήμερα η συντήρηση του υλικού γινόταν στις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com