Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

"Δεν είμαι όργανο των Αθανασίου και Δένδια" λέει η Ε.Γκουτζαμάνη ...





Την ενόχληση της εξέφρασε μέσω δήλωσης της η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, μετά την ανάμιξη του ονόματός της στη συνομιλία μεταξύ του Τάκη Μπαλτάκου και Ηλία Κασιδιάρη.
 
Αναλυτικά η Ευτέρπη Γκουτζαμάνη αναφέρει στη δήλωσή της:
 
«Για τον χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης ενήργησα με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία και τον νόμο. Όσα διαλαμβάνονται στις δημοσιευθείσες συνομιλίες είναι ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια».
 
To απόσπασμα της αποκαλυπτική συνομιλίας που αφορά την Ε.Γκουτζαμάνη και την παραδοχή του Π.Μπαλτάκου ότι λειτουργεί ως "όργανο του Χ.Αθανασίου και το Ν.Δένδια" είναι το ακόλουθο:
 
ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγματα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.
 
ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).
 
ΚΑΣ.: Θεούσα.
 
ΜΠΑ.: Ναι.
 
ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;
 
ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετο με τον Χριστιανισμό».
 
ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;
 
ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.
 
ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.
 
ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.
 
ΚΑΣ.: Λες ε;
 
ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;
 
ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;
 
ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό.
 
ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.
 
ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομήλικοι σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»
 





































































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com