Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Υπόθεση Κασιδιάρη – Μπαλτάκου: “Ο βομβιστής και ο διάβολος”! – Ο Παύλος Σαράκης εμπνευστής της υπερασπιστικής τακτικής της ρήξης;!





Οι σημερινές αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή για το πολιτικό παρασκήνιο της ποινικής υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, έφεραν τα πάνω – κάτω στην πολιτική ζωή της χώρας.
Το καυτό video – βόμβα με την ομολογία του πρώην γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης Παναγιώτη (Τάκη) Μπαλτάκου για μεθοδεύσεις και πολιτικές σκοπιμότητες στο δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης από Σαμαρά – Αθανασίου – Δένδια, έχει προκαλέσει «σεισμό και τρικυμία» στον πολιτικό κόσμο αλλά και στον νομικό.
Φημολογείται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου είχαν έτοιμο προς ενεργοποίηση ένταλμα σύλληψης του βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη, αμέσως μετά την άρση της ασυλίας του από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, για το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων.
Ίσως οι ραγδαίες εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις να έχουν απενεργοποιήσει το ένταλμα σύλληψης του Κασιδιάρη. Επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια της πολιτικής και της Δικαιοσύνης αμηχανία αλλά και εκνευρισμός. Ουδείς μπορεί να προβλέψει τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη μιας δικαστικής ενέργειας κατά του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη. Τώρα η τυχόν προφυλάκισή του ίσως να τον εκτινάξει εκλογικά.
Με όλα αυτά, έχει κάθε λόγο να επιχαίρει ο συνήγορός του, ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης. Ο διαβολικός δικηγόρος φημίζεται για τη δηλητηριώδη υπερασπιστική τακτική του. Θιασώτης της υπεράσπισης της ρήξης είναι ικανός να «ρίξει» την κυβέρνηση προκειμένου να μην προφυλακιστεί ο εντολέας του.
Θυμίζουμε ότι ο Παύλος Σαράκης διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία με την ανάληψη της υπεράσπισης του Κασιδιάρη και έχει «στοχοποιηθεί» από το περιβάλλον Σαμαρά.
Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Γλυφάδα με το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο «Δημιουργική Διαδρομή» που έχει επικεφαλή τον ιατρό Στέλιο Δίβαρη.



























http://www.makeleio.gr/?p=78003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com