Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Νίκος Ζαχαριάδης ο νέος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος μας στο NATO ...



Χθες 25 Μαρτίου ανήμερα της εθνικής μας εορτής ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος στην Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ (ΣΑ/ΣΕΒΑΣ όπως είναι γνωστό στην χώρα μας) Αντιστράτηγος Νίκος Ζαχαριάδης.

Όπως λένε πολλοί συνάδελφοί του -και είναι σπάνιο αυτό στην Ελλάδα- ίσως να πρόκειται για την καλύτερη επιλογή εδώ και πάρα πολλά χρόνια . Έχει εμπειρία πλούσια που αποκτήθηκε τόσο στην Στρατιωτική μας Αντιπροσωπεία όσο και σε θέσεις στο εσωτερικό. Οι ίδιοι συνάδελφοι του αναφέρονται στις ισορροπημένες θέσεις του για τα θέματα που αφορούν στην Συμμαχία και ότι οι ενέργειες και οι εισηγήσεις του διαπνέονται από πληρότητα και διπλωματικότητα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία,γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Στρατιωτική Επιτροπή είναι το υψηλότερο στρατιωτικό επίπεδο του ΝΑΤΟ και αποτελεί το συμβουλευτικό όργανο των πολιτικών οργάνων που αποφασίζουν.

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ Α. ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com