Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

"Nέα βόμβα': Απελευθερώνονται τα ταξί, σε ιδιώτες ο έλεγχος εισιτηρίων των λεωφορείων ...




Αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των ταξί προωθούνται με το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Παρασκευή στη Βουλή και περιλαμβάνει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα με τις προωθούμενες αλλαγές, θα παρέχεται η δυνατότητα σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό να εκτελούν μεταφορές επιβατών με αυτοκίνητα κάτω των 1.500 κυβικών.
Επιπλέον, βάσει των προβλεπόμενων αλλαγών ο οδηγός δεν θα δεσμεύεται για 12 ώρες αλλά για 6 ώρες.
Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί, που θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.
Επίσης, θα δίνεται η δυνατότητα σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζομένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών να εκτελούν μεταφορικό έργο που μέχρι σήμερα εκτελούν αποκλειστικά τα ταξί.
Παράλληλα, το πολυνομοσχέδιο προβλέπει τη δυνατότητα παραχώρησης του ελέγχου των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε ιδιώτες, προκείμενου να περιορισθεί η λαθρεπιβίβαση.
Στόχος είναι να ελαχιστοποιηθούν οι δαπάνες των μέσων μαζικής μεταφοράς και να αυξηθούν τα έσοδά τους.

















http://www.makeleio.gr/?p=75127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com