Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

"Σαφάρι" για ΕΠΟΠ που υπηρετούν στην Αθήνα αντί στην μεθόριο - Έτοιμη λίστα ...


Στο “κυνήγι” ΕΠΟΠ οι οποίοι αντί να υπηρετούν σε μονάδες της μεθορίου βρίσκονται “παρκαρισμένοι” σε “πολιτικά γραφεία” και σε άλλες “υπηρεσίες” της Αττικής ξεκινά από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  στο ΥΠΕΘΑ έχουν ήδη “τσιμπήσει” τους περισσότερους από τους ΕΠΟΠ οι οποίοι χωρίς να έχουν συμπληρώσει τα 10 χρόνια υπηρεσίας που θα τους έδιναν το δικαίωμα να διεκδικήσουν θέσεις εντός Αττικής , βρίσκονται στην Αθήνα . Και κάποοι μάλιστα δεν υπηρετούν καν σε στρατιωτικές υπηρεσίες αλλά ως…βαστάζοι και οδηγοί αξιωματούχων και πολιτικών. 

Η σχετική λίστα όσων θα πρέπει πάραυτα να επιστρέψουν σε μονάδες της μεθορίου έχει ολοκληρωθεί σε συνεργασία με το ΓΕΣ -αφού όλοι σχεδόν ανήκουν στον Στρατό Ξηράς- και απομένει η τελευταία διασταύρωση για να ειδοποιηθούν.

Τι μπορεί να τους σώσει; Μόνο …η προκήρυξη εκλογών . Αν και όπως επιμένουν οι πηγές του ΥΠΕΘΑ “ούτε μια προεκλογική περίοδος δεν τους σώζει”.


































onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com