Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Θέλει οι λαθρομετανάστες να μπορούν να κάνουν ψευδείς και αστήρικτες καταγγελίες!!!



O γνωστός ανθέλληνας Νιλς Μούιζινιεκς παρενέβη πάλι στα εσωτερικά της χώρας ζητώντας οι λαθρομετανάστες να έχουν το δικαίωμα να κανουν ψευδείς καταγγελιες χωρίς να τιμωρούνται για αυτό, λέγοντας ότι  θέλουν αναπόδεικτα, και αμαυρώνοντας έντιμα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας. Απερίσκεπτη χαρακτηρίζει την κυβερνητική τροπολογία στον Κώδικα Μετανάστευσης ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούιζνιεκς.
 
Με δημόσια παρέμβασή του από το Στρασβούργο, ο Μούιζνιεκς εκφράζει τη σοβαρή του ανησυχία για την επιχειρούμενη από την ελληνική κυβέρνηση τροποποίηση του άρθρου 19 του μεταναστευτικού κώδικα, με την οποία θα επιτρέπεται η απέλαση μεταναστών που έχουν καταγγείλει ψευδώς ότι έπεσαν θύματα ρατσιστικής ή παράνομης βίας από όργανα της επιβολής του νόμου στην Ελλάδα.
 
«Η τροπολογία αυτή είναι απερίσκεπτη και δεν θα πρέπει να εγκριθεί» τονίζει ο επίτροπος, διευκρινίζοντας ότι μέσω αυτής μετατίθεται το βάρος της απόδειξης των καταγγελιών στους μετανάστες και προετοιμάζει το έδαφος για απελάσεις μεταναστών, που ναι μεν υπέστησαν ρατσιστική βία, αλλά δεν μπόρεσαν να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους. 
 
«Η τροπολογία αυτή θα ενισχύσει επίσης την ατιμωρησία» προσθέτει ο Μούιζνιεκς, δεδομένου ότι, κατά πάσα πιθανότητα, οι μετανάστες θα αποφεύγουν να καταγγέλλουν περιπτώσεις κακομεταχείρισής τους από τα όργανα της επιβολής του νόμου στην Ελλάδα.
 
Υποστηρίζοντας ότι «δεν βλέπει την ανάγκη για να περάσει μια τέτοια διάταξη», ο επίτροπος καλεί το ελληνικό Κοινοβούλιο να απορρίψει αυτήν την τροπολογία και, αντ΄ αυτής, να υιοθετήσει έναν κώδικα μετανάστευσης που θα ενισχύσει, αντί να αποδυναμώσει τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών που είναι θύματα ρατσιστικής ή άλλης παράνομης βίας.
 
Κοινώς ο Έλληνας πολίτης να μην έχει κανενα δικαίωμα και όλοι οι λαθραίοι να λένε και να κάνουν ότι θέλουν με τις ευλογίες της ΕΕ που έχει βαλθεί, να καταστρέψει τα έθνη και να δημιουργήσει έναν πολύχρωμο κοινωνικό πολτο.
 












































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com