Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα στο υποβρύχιο «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» στον Πειραιά ...




Την «παράσταση έκλεψε» – κατά το κοινώς λεγόμενο – το υποβρύχιο «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» (S-117) του Στόλου μας, που κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιώς για ένα διήμερο και ήταν ανοικτό στο κοινό.
Ο λόγος απλός και…γνωστός! Περισσότεροι από 2.000-2.500 άτομα, κάθε ηλικίας, πέρασαν από το υποβρύχιο τις ώρες που προβλέπονταν για το κοινό και κατέβηκε στο εσωτερικό του, συνομίλησε με τα μέλη του πληρώματος και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες. Η πιτσιρικαρία δε ήταν αυτή που κυριάρχησε.
Ενδεικτικώς να σημειώσουμε ότι περάσαμε χθες στις 20:25 και έξω από το υποβρύχιο περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να εισέλθουν σε ολιγομελείς ομάδες στο εσωτερικό του, περισσότερα από 100 άτομα, με ώρα (προγραμματισμένου) πέρατος της επισκέψεως του κοινού τις 18:00!
Συγχαρητήρια στους αρμόδιους του ΠΝ που είχαν αυτήν την ιδέα και την υλοποίησαν, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ, αλλά και – κυρίως σε αυτούς – στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα του υποβρυχίου μας, που με αγάπη και υπομονή και με την πατροπαράδοτη φιλοξενία του Ναυτικού μας υποδέχτηκε και ξενάγησε όλο αυτόν τον κόσμο στο «σπίτι τους».

Λ.Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com