Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...Ντροπή: Επιτέθηκαν με κλωτσιές στις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ...





Οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών είναι η μοναδική ομάδα Ελλήνων πολιτών που θαρραλέα και έντιμα διαμαρτύρονται συνεχώς και με κάθε ευκαιρία κατά του Μνημονίου, ενώ έχουν εξελιχθεί στο «φόβο και τρόμο» της Τρόικας, κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα.
Την ώρα που χιλιάδες άλλοι συνδικαλιστές, αγρότες και κάθε είδους «αγανακτισμένοι» «κουρνιάζουν» φοβισμένοι στον καναπέ τους, κάθε φορά που έρχεται η τρόικα, ελπίζοντας να πάρουν την επόμενη δόση, λίγες γενναίες γυναίκες Ελληνίδες δεν διστάζουν να κάνουν το αυτονόητο: να ξεμπροστιάσουν με τη δέουσα "θερμή υποδοχή" τους ξενόφερτους διορισμένους υπαλλήλους των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ.
Οι απολυμένες συγκεντρώθηκαν και σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνσή τους από την εργασία τους στο υπουργείο, και βρέθηκαν αντιμέτωπες με ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία κατ’ εντολή της ηγεσίας του υπουργείου προφανώς, τις αντιμετώπισε με πρωτοφανώς ντροπιαστικό, άνανδρο και άπρεπο τρόπο.
Οι ένστολοι προχώρησαν στη βίαιη απομάκρυνσή τους, διώχνοντας τες ακόμα και με κλωτσιές. Οι εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί έγινε στο πλαίσιο συνάντησης αντιπροσωπείας τεσσάρων καθαριστριών με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου ο οποίος αρνήθηκε να τους κλείσει ραντεβού με τον υπουργό, Γιάννη Στουρνάρα.
Από την ένταση, τραυματίστηκαν -σύμφωνα με πληροφορίες-τέσσερις γυναίκες και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στον Ευαγγελισμό. 

























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com