Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Φωτό:Τα…ΜΑΤ “κέρδισαν” την πρωτειά στη Eurovision:”Βιτρίνες λουσάτες απλήρωτοι εργάτες”!




“Ξανά Πάμε Eurovision” φωνάζουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι των καταστημάτων Metropolisδιαμαρτυρόμενοι στις απάνθρωπες τακτικές του Ανδρέα Κουρή, ο οποίος ενώ χρωστά μισθούς και αποζημιώσεις στους απολυμένους των καταστημάτων του, ξοδεύει χιλιάδες ευρώ διοργανώνοντας τον ελληνικό τελικό του διαγωνισμού της Eurovision!
eurovison-metropolis-ergazomenoi-1
Ο Ανδρέας Κουρής, ο οποίος ελέγχει το μουσικό κανάλι MAD, ανέλαβε το 2010 την ιδιοκτησία της γνωστής αλυσίδας προϊόντων ψυχαγωγίας Metropolis, την οποία και οδήγησε μέσα σε τρία χρόνια στο “λουκέτο”, αφήνοντας στο δρόμο περίπου 200 εργαζομένους.
eurovison-metropolis-ergazomenoi-2
Ταυτόχρονα οφείλει εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ και στο ελληνικό δημόσιο,σε τράπεζες και δισκογραφικές εταιρίες, ενώ πέρυσι έπειτα από αγωγή εννέα εργαζομένων καταδικάστηκε σε 2.5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 2,5 ετών με τριετή αναστολή.
















http://www.makeleio.gr/?p=69537

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com