Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ! ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ, 20 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ (PHOTOS)...











traymatias


Ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε δύο κτίρια στη διασταύρωση της 116ης οδού και της Park Avenue, συγκλόνισε το Μανχάταν πριν λίγη ώρα.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους και γίνεται λόγος για δύο νεκρούς και τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι 12 ελαφρά και οι υπόλοιποι βαριά, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης.
Ενημέρωση 17:09
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει  χάσει τη ζωή του λόγω της μεγάλης πυρκαγιά που ξέσπασε σε πενταώροφη πολυκατοικία στην περιοχή του Χάρλεμ, κοντά στο κέντρο της Νέας Υόρκης, όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
Το κτήριο έχει καταρρεύσει, με δεκάδες πυροσβέστες να αναζητούν επιζώντες στα ερείπια.Υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, ενώ υπάρχει φόβος και για τη στατικότητα των γειτονικών κτηρίων.
traymatias1

TR1
TR2
TR3
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
Δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν άτομα παγιδευμένα μέσα στο κτίσμα, αλλά κάνουν λόγο για αγνοούμενους ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
traym3
Ενημέρωση 17:09
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Νέας Υόρκης μετά από την κατάρρευση δύο κτιρίων στο ανατολικό Χάρλεμ ως αποτέλεσμα ισχυρής έκρηξης που προηγήθηκε.
Το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press και το CNN μετέδωσαν ότι τουλάχιστον 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Τέσσερις από τους τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία.
Το κτίριο είναι στην 116η οδό στο Ανατολικό Χάρλεμ στη Νεα Υόρκη
neayorki1
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, συντρίμμια από το κτίριο έπεσαν στις κοντινές γραμμές του τρένου, διακόπτοντας την κυκλοφορία των συρμών.
neayorki2
«Το κτίριο κουνιόταν και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι γινόταν. Είδαμε πολύ καπνό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο CBS.
neayorki3
Παράλληλα, έχουν διακοπεί προσωρινά τα δρομολόγια του μετρό της Νέας Υόρκη, καθώς δίπλα από το σημείο της έκρηξης βρίσκονται γραμμές, οι οποίες έχουν σκεπαστεί από ερείπια, όπως αναφέρει το NBC.
neayorki5
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της τρομοκρατικής επίθεσης.
neayorki7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com