Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πόσο πληρώνουμε τον καφέ των βουλευτών για να πίνουν τζάμπα !!!





Πριν προλάβει να διευθετηθεί το θέμα με τα «χρυσά» κουλουράκια των βουλευτών αφού μας στοιχίζουν πάνω από 16.700 ευρώ, νέα χουβαρνταλίκια έρχονται να εκνευρίσουν τους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν πάντα την … νύφη!

Αυτή τη φορά το δημοσίευμα του flashnews.gr δεν σχετίζεται με τα βουτήματα, αλλά με …….τα καπουτσινάκια, τα εσπρεσάκια και τους γαλλικούς που πίνουν οι βουλευτές στην υγειά των… Ελλήνων, οι οποίοι δίνουν ….. 10.000 ευρώ για να πίνουν τζάμπα το καφεδάκι τους.
Πιο συγκεκριμένα, για «την ανάγκη προσφοράς καφέ και νερού κατά την διάρκεια 44 συνεδριάσεων των Επιτροπών της Βουλής και των προσκεκλημένων σε αυτές, εξωκοινοβουλευτικών παραγόντων, σύμφωνα με το 11688/18.02.2014 ηλεκτρ. σημείωμα της Δ/νσης Επικοινωνίας της Βουλής» οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πρέπει να στάξουν 10.000 ευρώ !!!!
Η απόφαση για την πληρωμή των σχετικών τιμολογίων προς την εταιρεία που εκμεταλλεύεται το καφενείο και το εστιατόριο της Βουλής, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο της «Διαύγειας» και σίγουρα η νέα δαπάνη δεν θα μείνει ασχολίαστη “στα καφεδάκια” των …. ελληνικών νοικοκυριών…





















http://www.makeleio.gr/?p=69822

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com