Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σαμαράς ελέγχει και τις μεταθέσεις του ναυτικού! Χαμός με τις τοποθετήσεις ...





Οι μεταθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού στα χέρια ενός Σαμαρά! Ο οποίος δεν έχει απλή συνωνυμία με τον Αντώνη του Μαξίμου,αλλά όπως λένε τουλάχιστον είναι και ξαδέλφια. Πέρσι “έφυγαν” από το ναυτικό περίπου 10 αξιωματικοί, της “σειράς” του, ο ίδιος έμεινε ακλόνητος και φέτος λένε ότι υπάρχουν πιέσεις για να αναλάβει επικεφαλής του εξαιρετικά κρίσιμου όχι μόνο για λόγους επιχειρησιακούς του Β’ Κλάδου. Δηλαδή του κλάδου που βγάζει τις μεταθέσεις του προσωπικού!
Δεν είναι το μόνο που θα συζητηθεί στις τοποθετήσεις του ναυτικού . Ο παλαιότερος των “ναυάρχων” ο Γιακουμάκης πάει στη ΔΝΕ και μόνο ευχαριστήμενος δεν μπορεί να είναι, αφού ο πιο “κάτω” του Λεβέντης μετά από την θητεία του στον Β’ Κλάδο πάει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, δηλαδή εκεί που ήθελε να πάει ο Γιακουμάκης!
Το άλλο θέμα που θα προκύψει είναι αυτό με τον Σ.Δημητρίου, αξιωματικό που είχε υπηρετήσει στον Χινοφώτη και σε άλλους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ. Ανέμενε σίγουρα καλύτερη μεταχείριση από την ΑΔΙΣΠΟ στη Θεσσαλονίκη που τελικά τον στέλνουν.
Ο μόνος που δεν κουνιέται …ούτε με σεισμό είναι ο υπαρχηγός ΓΕΝ. Αγκυροβόλιο…
Με δυο λόγια…τρικυμία.






















http://armynews.gr/?p=17817

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com