Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ:ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ (ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ) ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ...




Πριν από λίγη ώρα βγήκαν από το ραντεβού που είχαν με τον Μητσοτάκη, ομάδα έξι ατόμων (τρεις διαθέσιμοι καθηγητές και τρεις από την ΟΛΜΕ) , όπου και ανακοίνωσαν ότι από αύριο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού, τουλάχιστον διακόσιοι άνθρωποι αναμένεται να χάσουν την δουλειά τους.

Παρόλο που η παιδεία αντιμετωπίζεις τεράστιες ελείψεις και παρόλο που αυτή την στιγμή υπάρχουν μαθητικές τάξεις που δεν έχουν καθηγητές σε όλη την Ελλάδα, ο κύριος Μητσοτάκης αποφασίζει να απολύσει κόσμο.
Πριν από ένα περίπου τέταρτο οι καθηγητές αποφάσισαν να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία κλείνοντας και τα δύο ρεύματα του δρόμου, έξω από το Υπουργείο. Σήμερα έληγε η περίοδος διαθεσιμότητας περίπου 1845 ανθρώπων. Από αυτούς οι διακόσιοι αναμένεται να απολυθούν, ενώ για τους υπόλοιπους δεν έχουν ακόμα βρεθεί θέσεις εργασίας.

















http://www.makeleio.gr/?p=73442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com