Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Aπίστευτο: Ο Μ.Βαρβιτσιώτης διόρισε "εκπαιδευτή ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στο ΛΣ/Ακτοφυλακή!!!
Μήνυμα κατά του "ρατσισμού" ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης των Φυλετικών Διακρίσεων" (χθες ήταν η "Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου"...) ενώ επίσης σήμερα ανακοίνωσε τον διορισμό "ειδικού εκπαιδευτή ανθρώπινων δικαιωμάτων" για να κάνει ... σεμινάρια στα - προφανώς - "απάνθρωπα" στελέχη του ΛΣ/Ακτοφυλακή!
Ας δούμε, κατ'αρχήν, τι λέει ο υπουργός στο μήνυμά του:
«Θεωρώ ότι η σημερινή ημέρα πρέπει να έχει χαρακτήρα σκέψης και προβληματισμούΗ διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινή διαχείριση των μεικτών παράνομων μεταναστευτικών ροών από τη θάλασσα, φαινόμενο ιδιαίτερα οξυμένο κατά τα τελευταία δύο χρόνια".
Ο κ. Βαρβιτσιώτης σε μια συμβολική κίνηση συνάντησε σήμερα στο γραφείο του, τους σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Ανδρέα-Ελευθέριο Ίντρα και Ευαγγελία Γαλανοπούλου.
Ο κ. Ίντρα, γιος Έλληνα πρώην στρατιωτικού, με καταγωγή από την Ουγκάντα, και Ελληνίδας μητέρας από την Αθήνα, υπήρξε επί μία 10ετία μέλος της εθνικής ομάδας μοντέρνου πεντάθλου και πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και τελειόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η κ. Γαλανοπούλου, πρόκειται να μεταβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στη Λιόν, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της FRONTEX για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επιστρέφοντας από εκεί, θα αναλάβει η ίδια την αποστολή του εκπαιδευτή ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Δηλαδή χρειάζονται "ειδικό εκπαιδευτή" για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο ΛΣ/Ακτοφυλακή κύριε υπουργέ; Πόσο ακόμα θα ξεφτιλίζεται το Σώμα από τους φοβικούς πολιτικούς μας; Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr