Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κύπριου υπουργού Άμυνας ...




Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κύπριου υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.
Το νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε νωρίτερα αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική μεταβολή και το ιατρικό συμβούλιο στο οποίο μετέχουν Κύπριοι, Ελληνες, και Ισραηλινοί γιατροί αποφάσισε να συνεχιστεί η αγωγή που έχει αποφασιστεί.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, μετά την εισαγωγή του με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου, υποβλήθηκε σε επείγουσα εγχείρηση από ομάδα νευροχειρουργών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με τοποθέτηση ενδοεγκεφαλικού καθετήρος για ρύθμιση της ενδοκρανίου πιέσεως. Ο ασθενής νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Στο γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος αφίχθη πριν από λίγο με ειδική πτήση από τις Βρυξέλλες.
Αυτή τη στιγμή ενημερώνεται από τους θεράποντες ιατρούς για τη κατάσταση της υγείας του υπουργού άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.



































http://armynews.gr/?p=18478

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com