Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

“ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;” ...

(φωτο: Ο κατηγορούμενος στη μέση ενώ αναμένει το αυτόφωρο)


Κάποιοι άνθρωποι εκ φύσεως δεν βάζουν μυαλό και είναι αμετανόητοι παρά την παραβατική τους συμπεριφορά. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του στενού συνεργάτη του θιασώτη και κήρυκα της κάθαρσης στην Ελλάδα, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος μετήχθη το μεσημέρι στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απάτης κατά συρροή επειδή φέρεται να αποσπούσε χρήματα απο αλλοδαπούς ώστε να τους διευκολύνει στην παραμονή τους στην Ελλάδα, βγάζοντας τους χαρτιά.
Ο εισαγγελέας ζήτησε την κράτηση του, η πρόεδρος όμως τον άφησε ελεύθερο ώστε να συλλέξει απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητα του αφού ο κατηγορούμενος Τριαντάφυλλος Γκολέμης ισχυρίστηκε ότι ουδέποτα διέπραξε όσα τον κατηγορούν.
Στην στιχομυθία με τον συνεργάτη του Νικολόπουλου, η συνάδερφος Μαρίλια Κούζου η οποία κάλυψε το θέμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν πίστευε στα αυτιά της με όσα άκουγε να μας μέμφεται ο κ.Γκολέμης:  ”Βγάλατε την είδηση και την φωτογραφία μου γιατί δεν τ’αρπάξατε από το κόμμα  του Νικολόπουλου; Είστε απαράδεκτοι”, μας κατηγόρησε ο Αλβανός οδηγός του σωτήρα της Ελλάδος.
Ο κατηγορούμενος θα παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο την Δευτέρα το μεσημέρι. Μέχρι τότε ας ξαναβαφτίσει την γλώσσα του στο μυαλό του και ας τον μαζέψει ο Νίκος Νικολόπουλος γιατί τον εκθέτει. Αλήθεια οι κύριοι έτεροι καθαροί της συμμαχίας Νικολόπουλου, Πολύδωρας και Ζώης, τι λένε για το θέμα;












http://www.makeleio.gr/?p=73650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com