Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ 3,000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ-ΜΑΘΗΤΙΚΗ)...




H πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας για άλλη μια φορά θα οχυρωθεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα- για αυτούς- η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας καθώς αναμένεται να επιστρατευτούν 3.000 αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.
Η πλατεία Συντάγματος θα «αποκλειστεί»,  θα τοποθετηθούν ειδικά κάγκελα, με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να ελέγχουν την πρόσβαση.
Στο χώρο της παρέλασης θα μπορεί να φτάσει κανείς μόνο με προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ελεύθερα από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και κάτω.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν και για την μαθητική παρέλαση, Δευτέρα, μετά τη λήξη της οκτάμηνης διαθεσιμότητας καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης.






















































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com