Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αναστασιάδης: Μόνο οι προσευχές μπορούν να βοηθήσουν τον Τάσο ...




Περίπου 40 λεπτά παρέμεινε εντός του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο Πρόεδρος της Κυπρικαής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.
«Νομίζω ότι το ιατρικό ανακοινωθέν τα λέει όλα. Επαναλαμβάνω, μόνο οι προσευχές μπορεί να βοηθήσουν, έχω την εντύπωση, εδώ που έχουμε φτάσει», δήλωσε στους δημοσιογράφους εξερχόμενους του νοσοκομείου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.  
Στο μεταξύ ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαΐδης δήλωσε ότι για την κατάσταση της υγείας του Υπουργού Άμυνας δεν μπορεί να λεχθεί ο,τιδήποτε άλλο πέραν του ιατρικού ανακοινωθέντος. Πρόσθεσε ότι θα εκδοθεί νέο ανακοινωθέν όταν υπάρξει ανάγκη.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα το πρωί αναφερόταν ότι η κατάσταση της υγείας του Τάσου Μητσόπουλου παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com