Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Θρήνος στην Κύπρο: «Έφυγε» ο Τάσος Μητσόπουλος ...





- Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο υπουργός Άμυνας τηςΚύπρουΤάσος Μητσόπουλος
- Νοσηλευόταν από την Παρασκευή εξαιτίας εγκεφαλικούανευρίσματος που οδήγησε σε ανακοπή
- Ήταν μόλις 48 ετών
- Κλίμα οδύνης για τον άνθρωπο που αφιέρωσε την ζωή του στην υπηρεσία της Κύπρου
- Αγνόησε τα σημάδια και δεν επισκέφτηκε γιατρό εξαιτίας φορτωμένου προγράμματος
Το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Τάσος Μητσόπουλος, σε ηλικία μόλις 48 ετών. Μπήκε στο νοσοκομείο με ανεύρισμα στον εγκέφαλο και το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή.
Ο Τάσος Μητσόπουλος ήταν ένας πράος και αγαπητός άνθρωπος και πολιτικός, χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά του όμως να επηρεάζουν την αποτελεσματικότητά του στην αρένα μιας συχνά "ανθρωποφάγου" πολιτικής σκηνής.
Ο πατέρας του Άρης, αξιωματικός του ελληνικού στρατού και είχε συχνές μεταθέσεις. Ο Τάσος Μητσόπουλος γεννήθηκε στην Λάρνακα στις 30 Μαΐου του 1965 και τα μαθητικά του χρόνια τα πέρασε μεταξύ Αθηνών και Λάρνακας, απ’ όπου καταγόταν η μητέρα του, την οποία έχασε πριν λίγα χρόνια. Η ζωή του υπήρξε αρμονικά μοιρασμένη μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, πάντα στην υπηρεσία του απανταχού Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com