Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ...
«Οποιαδήποτε έκνομη πράξη – ή και σκέψη ακόμα – αποτελεί εχθρό των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και αντιμετωπίζεται άμεσα»
Πριν λίγο στην πρώτη του τηλεοπτική εκπομπή “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ”  ο Νίκος Νικολόπουλος έδωσε απαντήσεις και απεκάλυψε σημαντικά στοιχεία με αφορμή τα όσα τις τελευταίες ώρες δημοσιεύονται σχετικά με τον συλληφθέντα υπόδικο, τον “φερόμενο” και ως επιστημονικό συνεργάτη του Βουλευτή.
Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε ζωντανά και απεκάλυψε , ότι αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την καταγγελία περί απάτης από τον αστυνομικό διευθυντή Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων κ. Κοκκίνη, ανέθεσε στον αστυνομικό του να τον βρει, να τον οδηγήσει και να τον παραδώσει γεγονός που και συνέβη.
«Ως εκ τούτου είναι ανακριβή και περιττά άλλου σχολιασμού όποια ρεπορτάζ, καταγράφουν κάτι διαφορετικό από τα συμβάντα. Τέλος, το έγγραφο που δημοσιεύτηκε από μόνο του μιλά για την παραποίηση που έγινε από τον υπόδικο που ασφαλώς δεν θα μπορούσε να γίνει επιστημονικός συνεργάτης αφού όπως χτες πληροφορηθήκαμε από την ΕΛΑΣ δεν έχει ποτέ εκδώσει αστυνομική ταυτότητα»
Επίσης 
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Γκολεμη ποινική δίωξη για απάτη κατα συρροή σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.
Παράλληλα διέταξε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις .
Tο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αμέσως μετά την λήξη της ζωντανής του εκπομπής, ο Νίκος Νικολόπουλος
Σχετικά με ανάρτηση που αφορά στην σύλληψη νεαρού ατόμου, μετά από καταγγελία ότι υφάρπαζε χρήματα αλλοδαπών, προσποιούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών και θα μπορούσε να τους διασφαλίσει άδειες παραμονής στην Ελλάδα, από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα ανακοινώνονται τα εξής:
«Το εν λόγω άτομο, όπως και εκατοντάδες ακόμα πολίτες, είχε προσέλθει στα γραφεία του κόμματος επιθυμώντας να προσφέρει υπηρεσίες ως απλός εθελοντής, εκτελώντας κατά διαστήματα κάποιες εξωτερικές εργασίες καθημερινότητας, αλλά και άλλες δράσεις στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα».
Πληροφορούμενος, ωστόσο, την καταγγελία στην Πάτρα όπου βρισκόταν την Πέμπτη ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, κ. Νίκος Νικολόπουλος, έδωσε σαφείς οδηγίες σε συνεργάτες του, να εντοπίσουν και να οδηγήσουν άμεσα το νεαρό αυτό άτομο, ενώπιον της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και παραδόθηκε, προκειμένου να μην αποφευχθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να λάμψει η αλήθεια των καταγγελλομένων ή μη, το συντομότερο δυνατό, μέσα από την αστυνομική και δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Επαναλαμβάνω ότι έτσι ακριβώς και συνέβη σε χρόνο «ντε-τε».
Κατόπιν τούτων, τόσο ο κ. Νικολόπουλος, όσο και το σύνολο των πολιτικών στελεχών του κόμματος στην Αττική, τονίζουν πως μέσα στους κόλπους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος δεν μπορεί να χωρέσει ούτε καν σκιά έκνομης δράσης οποιουδήποτε στελέχους, μέλους ή και απλού εθελοντή. Οποιαδήποτε αντίθετη πράξη – ή και σκέψη ακόμα – αποτελεί «εχθρό» του κόμματος και των πολλών χιλιάδων στελεχών του ανά την Ελλάδα και θα αντιμετωπίζεται άμεσα και με τον τρόπο που αρμόζει στην πολιτική και κοινωνική ηθική των Ελλήνων, με την παραδειγματική τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr