Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δύο Έλληνες και ένας Αλβανός δολοφόνησαν τα μέλη της Χ.Α. ...




Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη των δραστών της άνανδρης δολοφονίας των Γ.Φουντούλη και Μ.Καπελώνη έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου!  Από παρακολουθήσεις τηλεφώνων έχουν προκύψει στοιχεία για δύο Ελληνες και ένα Αλβανό κακοποιό για συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να λύσουν το γρίφο της συνεργασίας ποινικών με αντιεξουσιαστές για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών χτυπημάτων αφού την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης είχε αναλάβει η οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις».
Η σωματοδομή και το ανάστημα του ενός από τους τρεις υπόπτους ταιριάζουν με εκείνο του εκτελεστή του Ν. Ηρακλείου, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι από ατύχημα με μοτοσικλέτα. Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει από την αρχή ιδιαίτερη σημασία στο ιδιαίτερο βάδισμα του εκτελεστή, μελετώντας το βίντεο από την επίθεση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από παρακολούθηση για άλλη υπόθεση καταγράφηκαν συνομιλίες μεταξύ των τριών στις οποίες φαίνεται πως μιλούν για την επίθεση στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και τις σχετικές κινήσεις τους.
Αν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή των συγκεκριμένων τριών κακοποιών, τότε θα είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύονται με τόσο «ηχηρό» τρόπο οι σχέσεις ποινικών και αναρτών πόλης και οι φόβοι πως οι πρώτοι αναλαμβάνουν να εκτελούν χτυπήματα, καθώς έως τώρα η εκτίμηση ήταν πως εμπλέκονταν ως προμηθευτές όπλων ή με επικουρικό ρόλο.
Αυτό, σε συνδυασμό με την υπόθεση του Τζούλιαν Σινάνι μεγαλώνει τους φόβους για συνεργασία ποινικών- τρομοκρατών, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλασιασμό των «χτυπημάτων».
Ο 30χρονος Αλβανός κατέθεσε στις αρχές της γειτονικής χώρας ότι είχε διεκπεραιώσει συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και πως συμμετείχε στη βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης το 2010, την οποία είχε αναλάβει η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com