Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Θα μπορέσει να κάνει κρίσεις ο Αβραμόπουλος και το …"Λόττο" Κωσταράκου ...





Θα μπορέσει να κάνει κρίσεις αρχηγών ο Αβραμόπουλος; Δύσκολο. Και κινδυνεύει να γίνει ο μόνος πολιτικός που αν κι έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας δυο φορές δεν θα βάλει δικούς του αρχηγούς!
Στην πρώτη θητεία του δεν μπορούσε ήταν “μεταβατικός”. Τώρα έχει απέναντί του την “ομάδα της Θεσσαλονίκης”. Που αποτελείται από Βενιζέλο – Οικονόμου ειδικό γραμματέα του Εθνικής Άμυνας- και βέβαια Κωσταράκο.
Ο τελευταίος πρέπει επειγόντως να παίξει …Λόττο. Γιατί; Μα επειδή την έχει “γλιτώσει” ήδη στο παρά τσακ μια φορά από τον Αβραμόπουλο το καλοκαίρι και πάει και για δεύτερη. Η πρώτη τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Αβραμόπουλος τον είχε …έτοιμο! Έλα όμως που “έσκασε” η κρίση της Συρίας και η “εκτέλεση” πήρε αναστολή. Τώρα πάλι δημιουργήθηκε με ευθύνη Κωσταράκου βέβαια η ιστορία με την εμπλοκή μας στην Αφρική. Βέβαια έτσι όπως εξελίσσεται το θέμα μάλλον μπούμερανγκ γίνεται για τον Κωσταράκο.
Θα μπορέσει λοιπόν ο Αβραμόπουλος να κάνει κρίσεις όπως τις θέλει; Δύσκολο όσο ο Βενιζέλος εξακολουθεί να κάνει κουμάντο.








http://armynews.gr/?p=14756

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com