Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τα “μάτια και τ΄ αυτιά” του Σαμαρά στο Πεντάγωνο – Ποιον στηρίζει;





Είναι τα “μάτια και τ΄ αυτιά” του Σαμαρά στο Πεντάγωνο. “Κολλητός” του χρόνια, ο Αντώνης Οικονόμου μεγαλοδικηγόρος της Θεσσαλονίκης -στη φωτό δεξιά με το κοστούμι- έχει καταφέρει να είναι εξίσου “κολλητός” και με τον Βενιζέλο. Τοποθετήθηκε Ειδικός Γραμματέας στο Πεντάγωνο όταν ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος για να του κρατάει λίγο το “χαλινάρι” αφού η έπαρση του “κόκκινου Πάνου” είναι γνωστή.
Ο Οικονόμου λένε πολλοί είναι αυτός που διοικεί το Πεντάγωνο και αναλαμβάνει όλες τις δύσκολες δουλειές όπως για παράδειγμα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Τους στρατιωτικούς δεν τους πολυσυμπαθεί . Εξαιρείται ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος τον οποίο εκτιμά απεριόριστα και γι΄ αυτό όσο κι αν δεν το παραδέχεται τον στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί για να παραμείνει.
Τώρα βέβαια υπουργός δεν είναι ο Παναγιωτόπουλος που δεν ενοχλήθηκε από την “επιτήρηση”. Είναι ο Αβραμόπουλος ο οποίος δεν θέλει τοποτηρητές στις κρίσεις Αρχηγών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σκοπεύει να πάει και σε σύγκρουση με τον άνθρωπο του Σαμαρά.










http://armynews.gr/?p=14783

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com