Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Θητεία Αρχηγών μέχρι τέλος Φεβρουαρίου επαναφέρει ο Αβραμόπουλος ,,,


Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει πει ότι σκοπεύει να επαναφέρει με νόμο την θητεία των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων η οποία θα είναι πιθανότατα διετής. Ίσως και ο ίδιος να μην έχει καταλάβει πόσο σημαντική είναι αυτή η απόφαση. Τα όσα ακούγονται ,διαδίδονται και συμβαίνουν αυτή τη περίοδο στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων επιβεβαιώνουν όσους υποστηρίζουν ότι η κατάργηση της θητείας των αρχηγών ήταν “έγκλημα”.

Λάσπη, διαδόσεις , υποννοούμενα για αξιωματικούς ακόμη και για θέματα προσωπικά . Τίποτα απ΄ όλα αυτά με αποδείξεις. Ούτε καν με ενδείξεις πολλές φορές. Ο συναδελφικός σεβασμός πάει περίπατο στον “πυρετό των κρίσεων” και η προσπάθεια παραμονής, ανόδου ή αποφυγής της αποστρατείας υπερισχύουν της λογικής και των κανόνων επαγγελματισμού. 

Όλα αυτά τα βοηθά το γεγονός ότι οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίστηκαν από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ως απλά πιόνια. Τα οποία τα έβγαζαν από την “παρτίδα” ακόμη και μετά από λίγους μήνες . Η περίπτωση του Αρχηγού ΓΕΣ Κωνσταντίνου Γκίνη ήταν το τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Η επιστροφή της θητείας Αρχηγών είναι ένα πρώτο βήμα για να νοιώθουν οι Αρχηγοί μια σχετικά ασφάλεια και να μην είναι έρμαια της ανεξέλεγκτης φημολογίας και των κακόβουλων λασπολόγων.



















onalertgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com