Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Μοναστηράκι: 33 προσαγωγές – Αναμένονται συλλήψεις ...




Σε προσαγωγές 33 ατόμων προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της επιχείρησής της στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.
Στον σταθμό είχαν καταφύγει κουκουλοφόροι διαδηλωτέςΑκολούθησαν συμπλοκές. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις προσαγωγές αναμένεται αν γίνουν πάνω από δέκα συλλήψεις.
Ο σταθμός εκκενώθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, για να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά λίγο μετά το πέρας της.
Μάχη σώμα με σώμα αστυνομικών με αντεξουσιαστές στο μετρό
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο σταθμός του μετρό στο Μοναστηράκι, καθώς σημειώθηκαν άγρια επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντεξουσιαστών.

Οι κουκουλοφόροι, μάλιστα, έφτασαν μέχρι τις αποβάθρες του τρένου, ενώ οι συρμοί διέρχονταν κανονικά και επιβάτες βρίσκονταν στο σταθμό.
epixmonas4
epixmonas1
Αν και οι αστυνομικοί κατάφεραν να «εγκλωβίσουν» τους κουκουλοφόρους στις αποβάθρες και να προσαγάγουν ορισμένους, μέρος των τελευταίων κατάφερε να διαφύγει από την έξοδο κινδύνου που οδηγεί στην πίσω πλευρά του σταθμού.
epixmonas12
epixmonas15








newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com