Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τουλάχιστον το ΚΨΜ στο στρατηγείο Λάρισας θα είναι ελληνικό; Βαρύ κλίμα για Α/ΓΕΕΘΑ ...




Η στολή “Άφρικα” που πήγε να φορέσει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος μπορεί και να του στοιχίσει την παράταση ενός ακόμη έτους . Γιατί; Μα επειδή ότι είπε σε Βενιζέλο πρώτα απ΄ όλα και στον Αβραμόπουλο μετά δεν φαίνεται να προκύπτει. Διοικητής τοποθετήθηκε Γάλλος στρατηγός και όταν είπαμε να βάλουμε τουλάχιστον Έλληνα υποδιοικητή, μας απάντησαν όχι και βάζουν επίσης ξένο.
Τουλάχιστον θα μας αφήσουν να έχουμε υπό τον έλεγχό μας …το ΚΨΜ;
Το κλίμα στο Πεντάγωνο είναι βαρύ και αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι θα πάνε και αξιωματικοί μας στην Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής ,τότε θα έχουμε…εκρήξεις στο υπουργείο Εξωτερικών και στο Πεντάγωνο.







http://armynews.gr/?p=14720

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com