Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η "Εθνική Αυγή" έτοιμη να διαδεχθεί την "Χρυσή Αυγή"! - Τεράστια συγκέντρωση ...




Έτοιμο και με εγκεκριμένο το καταστατικό του από τον Άρειο Πάγο είναι το νέο κόμμα του πατριωτικού χώρου, που θα διαδεχθεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αν το τροϊκανικό καθεστώς θέσει εκτός νόμου το κόμμα, υπακούοντας στις εντολές των ξένων πατρώνων του.
Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγο στην συγκέντρωση χιλιάδων Ελλήνων στην μεγάλη εκδήλωση μνήμης των πατριωτικών οργανώσεων που διοργανώνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έξω από την Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στο χώρο του μνημείου των Ιμίων (το μοναδικό μνημείο στην Αθήνα που είχε κατασκευαστεί από τον τότε δήμαρχο Δ. Αβραμόπουλο). 
Όπως ανακοίνωσε από μικροφώνου o Ηλίας Κασιδιάρης, «οι πατριώτες θα έχουν τι να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές σε περίπτωση που προχωρήσουν στο πραξικόπημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, καθώς Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνική Αυγή».
Με τον τρόπο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ αποκάλυψε τα σχέδια που έχει βάλει σε εφαρμογή η ΧΑ σε περίπτωση που κριθεί παράνομη καθώς ήδη έξη βουλευτές της βρίσκονται προφυλακισμένοι.
Το νέο κόμμα θα στελεχωθεί αυτόματα από όλα τα στελέχη του νυν πολιτικού σχηματισμού. Περισσότερα για το θέμα σε λίγο.
Υπολογίζεται ότι περί τις 10.000 Έλληνες έχουν κατακλύσει την περιοχή παρά το τσουχτερό κρύο και για άλλη μια φορά αυτό που περισσεύει είναι το πάθος μεταξύ των συγκεντρωθέντων.
Μεγάλοι απόντες της συγκέντρωσης οι έξι φυλακισμένοι βουλευτές και τα δυο παιδιά που σκότωσαν οι φονιάδες του παρακράτους της τρόικα έξω από τα γραφεία του κόμματος, οι Γ. Φουντούλης και Μ. Καπελώνης.
Αλλά ήταν σαν να ήταν εκεί. Το πνεύμα τους και η ψυχή τους ήταν σίγουρα εκεί...
defencenet.gr
Συμβαίνει τώρα: Χιλιάδες Έλληνες στο μνημείο των Ιμίων μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης
Η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας έχει κατακλυστεί από νωρίς το απόγευμα από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές που έχουν συρρεύσει από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, αλλά και από όλη την Ευρώπη για να τιμήσουν τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια το 1996.
Οι διερχόμενοι οδηγοί κορνάρουν συνέχεια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράσταση τους στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Παρά το τσουχτερό κρύο και τα εμπόδια που θέλησε να βάλει η χούντα Σαμαρά, το κλίμα είναι ιδιαίτερα θερμό, καθώς οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνεχώς εθνικιστικά συνθήματα για τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές και τους εθνικιστές θύματα του παρακράτους.
DEFENCENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com