Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Στα 60 δισ. οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία!





«Σε περίπου 60 δισ. ευρώ φτάνουν οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στην Ελβετία», υποστηρίζει με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο οικονομολόγος Γκάμπριελ Ζούκμαν.
Ο καθηγητής της London School of Economics και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας δημιούργησε αίσθηση διεθνώς με το βιβλίο του «Ο κρυμμένος πλούτος των εθνών» στο οποίο κάνει συγκεκριμένες εκτιμήσεις για τα κεφάλαια που έχουν κρυφτεί από πλούσιους σε φορολογικούς παραδείσους.
Ο Γάλλος καθηγητής προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση να ενώσει τις δυνάμεις της με ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία και η Ιταλία, ώστε να αναγκάσουν την Ελβετία να εγκαταλείψει το τραπεζικό απόρρητο.









http://www.makeleio.gr/?p=55414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com