Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στρατιωτικός διευθυντής ΥΕΘΑ ποιος είναι τελικά - Τρεις δηλώνουν τον τίτλο!!!


Ούτε ένας,ούτε δύο αλλά τρεις διεκδικούν τον τίτλο του στρατιωτικού διευθυντή του ΥΕΘΑ. Και οι τρεις του στρατού ξηράς, ο ένας επανελθών. Και οι τρεις εμφανίζονται ως ο στρατιωτικός διευθυντής του ΥΕΘΑ. Και φυσικά και οι τρεις έχουν το επιτελείο που αρμόζει σ΄ έναν στρατιωτικό διευθυντή. Ίσως γι΄ αυτό το επιτελείο του ΥΕΘΑ έχει “φουσκώσει” . Στον Χολαργό πια έχουν έρθει περί τα 300 άτομα.

Μια καλή λύση θα ήταν να διοργανωθεί ένας διαγωνισμός για το ποιος θα είναι και με τη βούλα ο στρατιωτικός διευθυντής. Αφού δεν λαμβάνει κανείς την απόφαση ας κάνουν έτσι. Να δούμε ποιος θα κερδίσει και ποιοι θα είναι...προτεινόμενοι για αποχώρηση , όπως γινόταν στα ριάλιτι. 

Να έχει και λίγο σασπένς. onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com