Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Γιάμελ: Το γερμανικό χωριό όπου ζουν μόνο νεοναζιστές!!!




Στο Γιάμελ, ένα χωριό της τ. ανατολικής Γερμανίας, οι ξένοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι...

Οι κάτοικοι κάνουν εξάσκηση στη σκοποβολή σε στόχους που υπάρχουν πάνω στα δέντρα, τα ροτβάιλερ  γαβγίζουν αδιάκοπα στη θέα μιας άγνωστης φυσιογνωμίας, ενώ οι οργισμένοι οι κάτοικοι ουρλιάζουν σε επισκέπτες: «πηγαίνετε πίσω στη Δύση».

Στον τοίχο μιας εξιδανικευμένης οικογένειας της Αριας Φυλής η επιγραφή αναφέρει: «Το χωριό Γιάμελ είναι ελεύθερο, κοινωνικό, εθνικό».

Το συνεργείο της Daily Telegraph επισκέφτηκε το χωριό για τις ανάγκες ρεπορτάζ. Το Γιάμελ έχει γίνει διάσημο για έναν και μόνο λόγο. Ολοι ή σχεδόν όλοι οι κάτοικοί του είναι λάτρεις του Τρίτου Ράιχ. Ναζιστές. Νοσταλγοί της Μεγάλης Γερμανίας που ξεσηκώθηκαν όταν δικαστήριο τους ανάγκασε να κατεβάσουν μια άλλη επιγραφή που έδειχνε τη γενέτειρα του Χίτλερ. Οσοι δεν ενστερνίζονται τα πιστεύω της πλειοψηφίας υποφέρουν. Πέφτουν θύματα παρενόχλησης και βανδαλισμών.

Τα μέλη αυτής της κλειστής κοινωνίας δηλώνουν περήφανοι για τα ακροδεξιά ναζιστικά τους φρονήματα. Κάνουν συγκεντρώσεις προς τιμή του Χίτλερ και φωνάζουν Heil μαζεμένοι γύρω από φωτιές.

Το Γιάμελ βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία του ακροδεξιού κόμματος που πήρε 6% στις  εκλογές. Εξέχων στέλεχος του Γιάμελ και εκλεγμένος πολιτικός της ακροδεξιάς, ο Σβεν Κρούγκερ είναι ένας από αυτούς που προέτρεψαν τους νεοναζιστές να μετακομίσουν εκεί και να δημιουργήσουν τη δική τους έδρα.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com